Dones del Ribot. CODI

DONES DEL RIBOT (curs 19-20)

FEBRER 2020

Carme López Rodríguez

La Carme és professora de llengua i literatura castellana al Ribot des de l’any 2002. És una de les professores que porta més anys en aquest centre, això vol dir que les ha vist de tots colors. La Carme és una persona coherent, una gran professional que domina tant la seva matèria com la seva didàctica. Va ser membre de l’equip directiu i ha estat implicada en molts projectes. Li indignen molt la supèrbia, la mentida i les injustícies i li agrada interactuar amb el jovent.

 

GENER 2020

Maria Antònia Brujas Comas

La Mari Antònia és conserge del nostre institut des de l’anY 1991!!. No pot suportar la supèrbia ni la mala educació i desitjaria que les persones fossin capaces d’entendre’s. Li volem fer aquest petit homenatge perquè és una gran professional, un puntal per a nosaltres, una persona capaç de fer mil coses alhora, pendent del que calgui perquè tot rutlli com ha de rotllar, prudent,  eficaç i facilitadora, que mai té un no per a ningú.

Minerva León Granado

La Minerva és la Integradora Social del nostre institut des de l’any 2006. Diu que li apassiona la seva feina perquè li toca el cor, el cervell i l’ànima. Li volem fer aquest petit homenatge perquè amb ella moltes persones descobreixen qui són i s’atreveixen a emprendre camí. L’hem vist molts cops indignada quan considera que alguna cosa és injusta i podríem dir moltes coses boniques d’ella però ens quedem amb el somriure que il·lumina la cara dels nois i noies que la vénen a veure quan ja no estan a l’institut.