Can Rahull en marxa (i mascareta)

Can Rahull, l’equipament que acull l’Àrea de Joventut de Palau, ens ha fet arribar informació sobre les activitats que us proposen per passar les tardes de juliol amb els amics.

Com potser sabeu, degut a la situació actual les activitats del Zona Jove es reinventen i excepcionalment es faran en format diürn. Com que no es pot garantir amb total seguretat l’activitat nocturna a la piscina s’ha adaptat la proposta perquè totes les joves de qualsevol edat participeu a un scape-room pels carrers de Palau que porta per nom “El Marxant d’Art” (17 i 24 de juliol).

Per altra banda, aquest any s’estrena l’i-Punt (Oficina Jove en Moviment) circulant amb tricicle i música tots els dimarts de juliol pels carrers i places de Palau. Busqueu-lo per participar al sorteig d’entrades a la piscina i apuntar-vos gratuïtament a la gimcana del Zona Jove.

Per qualsevol pregunta teniu un WhatsApp (680 67 55 06), un correu (canrahull@smpalautordera.cat) o un DM a Instagram (@CanRahull).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>