PAU 2020

Aquests dies els nostres alumnes de 2n de batxillerat estan de ple amb les proves PAU. Tot i els nervis i la sensació d’estrès inicial, a mesura que es van succeint les diferents proves conflueixen en considerar que tot plegat és més senzill del que… Llegeix més»

Can Rahull en marxa (i mascareta)

Can Rahull, l’equipament que acull l’Àrea de Joventut de Palau, ens ha fet arribar informació sobre les activitats que us proposen per passar les tardes de juliol amb els amics.
Com potser sabeu, degut a la situació actual les activitats del Zona Jove es reinventen i excepcionalment… Llegeix més»

#MakersBaixMontseny

Segueix el treball dels nostres companys en la lluita contra el Coronavirus.
Aquí podreu escoltar el podcast amb l’entrevista amb en Xavi Romero, un dels professors que forma part del grup que utilitza les impressores 3D dels centres educatius de la zona per fabricar material… Llegeix més»

Treballem on-line

Durant aquests dies de confinament anem recuperant a poc a poc l’activitat lectiva amb les eines tecnològiques que tenim al nostre abast: activitats enviades per correu, penjades a les aules virtuals (classroom, moodle…), xats per hangouts o meet, etc. I això perquè després de les… Llegeix més»

Portes Obertes 2020

Aquest dimarts 10 de març es va celebrar la jornada de portes obertes a la que van estar convidades totes aquelles famílies interessades en conèixer el nostre institut: instal·lacions, projecte educatiu, activitats, professorat, etc.
La jornada de portes obertes va consistir en una xerrada on es… Llegeix més»