Premis Enric Gibert 2011

El Ricard Codina i la Nora Castillo han estat guardonats amb dos dels premis Enric Gibert del Casal d’Europa del Berguedà pels seus treballs de recerca. L’Arnau Rovira, que també hi presentava el seu treball, ha obtingut un accèssit.

Aquest és el segon premi que obté el treball de la Nora (Estructures pastorils i el món del pastor a castellar de N’Hug), després d’haver guanyat un dels premis Baldiri Reixac d’enguany.

El Ricard Codina ha obtingut el premi en la categoria de treballs fets en llengua estrangera (anglès), pel seu treball titulat Geo-locations nowadays que tracta sobre els sistemes de geolocalització o GPS.

El premi pel Ricard i la Nora consisteix en un viatge a Suècia juntament amb la resta de guardonats en els premis Enric Gibert d’enguany.

Tot i no haver estat premiat, el jurat també ha volgut reconèixer amb un accèssit la qualitat del treball de l’Arnau Rovira, Richard Strauss i el Quixot, un binomi fantàstic.

Moltes felicitats a tots tres.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>