Premis a treballs de recerca

El Marc Canal i la Querat Montañà de 2n de batxillerat han estat premiats pels seus treballs de recerca.

El Marc ha rebut un dels Premis Gibert que atorga el Casal d’Europa del Berguedà pel seu treball “Els ponts del Berguedà. Guerra civil i destrucció”. En aquest treball, el Marc fa un estudi dels ponts del Berguedà que varen ser destruïts durant el darreres moments de la Guerra Civil coincidint amb la retirada republicana. El treball destaca especialment per la molt exhaustiva documentació (plànols, mapes, factures…) que el Marc ha recopilat sobre cadascun dels ponts que ha estudiat. El premi consisteix en un viatge a Suècia en companyia de la resta de premiats d’aquest certamen.

Per la seva part, la Queralt Montañà ha estat premiada per part de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra pel seu treball “La psicopatia: les claus ocultes d’aquestes ments”, on fa un estudi de criminologia sobre comportament psicopàtics. Aquest premi suposa la matrícula gratuïta al primer curs de qualsevol estudi de la UPF.

Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>