III Jornada de Filosofia

III Jornada de Filosofia_02La III Jornada de Filosofia a Secundària de la Catalunya Central va ser molt ben acollida a Sant Fruitós de Bages. El dia ens va somriure i l’institut Gerbert d’Aurillac va exercir excel·lentment el seu rol d’amfitrió. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Sr.Joan Carles Batanés i Subirana, ens va donar la benvinguda, posant-nos a disposició espais i instal·lacions municipals. El Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central (“Representant del Departament d’Ensenyament”), Sr.Josep Ramírez i Roma, es va felicitar de la iniciativa, quedant gratament sorprès de la proposta educativa i la seva execució.

El dia 15 de maig ens aplegàrem una audiència de 450 persones, vingudes de la desena d’instituts de la Catalunya Central, en la trobada de la III Jornada de Filosofia a Secundària. En aquesta edició ens acullí l’Institut Gerbert d’Aurillac, de Sant Fruitós de Bages. Primer participarem tots de l’activitat comuna sobre Il·lusionisme i realitat(s). La segona part foren els Tallers: 1. Aforismes al carrer, 2. Videoteca, 3. Art i temps, 4. Pensament creatiu, 5. Documental La presó d’Stanford, 6. De Manresa a Mauthausen, 7. Cinema i Filosofia, 8. Dilemes ètics, 9. Cosmologia, 10. Estètica, 11 Introducció a la meditació, 12L’étranger d’Albert Camus, 13. Reportatge jornada, 14 Mural filosòfic.( Realitzat per l’alumnat de 1r batxillerat artístic del nostre centre i altre alumnat del Pius Font i Quer).

Finalment hi hagué la cloenda-comiat per part de músics de 1r ce batxillerat del nostre centre. Agraïts tots de la vostra actuació i participació!

Ens convidem per la IV Jornada!

GTF ( Grup de treball de professorat de filosofía)

http://iesgerbert.cat/ies2/node/1099

https://vimeo.com/128083099

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>