Concurs
Apilo XII

Aquest any el nostre centre es torna a presentar a la campanya de recollida de piles gastades (Apilo XII). Els delegats ambientals han donat un o varis mini contenidors de cartró per dipositar-hi les piles gastades a cada classe.  Tenim temps per anar recollint les piles fins al 18 d’abril!!!. Hem de superar els 9 kg de piles que vam recollir l’any passat!! La classe que reculli més piles tindrà premi!!

Bases concurs “Recollim piles gastades!! Campanya Apilo XII curs 2018-2019”

  1. Cada classe té un mini contenidor de piles on els alumnes podran deixar les seves piles gastades.
  2. Quan el mini contenidor estigui ple, el delegat/da ambiental representant de la classe ha d’informar i ensenyar el mini contenidor al coordinador ambiental (Josep Marmi).
  3. Si el coordinador ambiental dona el vist i plau, el delegat/da ambiental llençarà les piles al contenidor gran del vestíbul i tornarà a deixar el mini contenidor a classe.
  4. El coordinador ambiental s’encarregarà del registre del número de mini contenidors plens recollits per classe i publicarà el seguiment periòdicament a la web de l’institut.
  5. El període de recollida de piles pel concurs comença el 21 de gener i finalitza el 18 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>