La màgia del Sergi Buka

En Sergi Buka és un il·lusionista que ens ha visitat recentment a l’INS Pere Fontdevila, a 2n d’ESO. La seva activitat ha consistit en una xerrada on ens ha explicat moltes coses i també ens n’ha fet una petita demostració.
Primer ens ha explicat com és que ell s’ha dedicat al món de la màgia i una de les coses que més ens ha destacat és el fet de la importància que va tenir la màgia a la seva infància. El fet de poder conèixer a molts il·lusionistes de l’Associació de Màgia de Barcelona va fer que pogués evolucionar molt de pressa a l’hora d’aprendre diferents trucs de màgia. Cal destacar també el fet de ser elegit amb només 15 anys per participar en el programa del Màgik Andreu a TV3.
Tot i que va estudiar arquitectura, no va acabar la carrera perquè tot i agradar-li aquests estudis, el que més l’apassionava era el món de la màgia i es va donar un temps per veure si podia viure’n. Això li va permetre poder viatjar per molt països d’arreu del món i adonar-se que era realment la seva passió. Des d’aleshores que no ha deixat de fer-ho.
Actualment està treballant en un circ que actua a Alemanya i Àustria amb un número que li va costar quatre anys crear-lo que consisteix en manipular uns rajos làsers tot produint una sèrie d’efectes amb aquest tipus de llum.
Tota l’activitat la vam trobar molt interessant i ens va deixar molt impressionats amb els seus trucs de màgia (màgia d’aprop). Creiem que aquesta és una activitat molt recomanable per tot tipus d’alumnes d’institut.

Aquí us deixem un vídeo però en podeu veure més.

mag

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>