Ajornament de la preinscripció

El Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

​S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.​

Activitat acadèmica durant el període de tancament de centre

Benvolgudes famílies,

A l’espera de noves instruccions per part del Departament d’Educació, us informem que utilitzarem tots els recursos que tenim al nostre abast per mantenir l’activitat acadèmica amb els alumnes de manera telemàtica, mitjançant les plataformes Moodle i Gsuite (Google classroom).

El professorat del centre estarà disponible per a possibles consultes dels alumnes a través de les vies de contacte que proporcionen aquestes plataformes.

Així mateix, us recordem que el centre mantindrà obert un espai de comunicació fluid amb les famílies per mitjà del correu comunicats@insmiramar.net i aquesta pàgina web.

Salutacions cordials,

La Direcció

Projecte Mart XXI

Aquest curs, els dies 23, 24, 27 i 28 de gener, 8 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Miramar han participat en el Projecte Mart XXI, dut a terme a la Universitat Politècnica de Castelldefels en col·laboració amb l’Ajuntament de Viladecans. Aquest projecte educatiu està… Llegeix més»

MENYS PLÀSTICS, MÉS VIDA

Durant 9 dies, ha estat exposada al vestíbul de l’institut l’exposició ‘Menys plàstic, més vida’, facilitada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).
L’exposició fa una reflexió sobre la utilització del plàstic, el seu destí, el temps de desintegració, la contaminació del mar i dels oceans pels… Llegeix més»