Informacions compra de llibres i feines d’estiu

Informacions compra de llibres i feines d’estiu

Ja teniu operatiu l’enllaç a les feines d’estiu (pestanya de color gris a la part superior d’aquest web) i a les informacions relacionades amb la compra de llibres i d’altres aspectes importants sobre el curs 14-15 (heu de clicar sobre la imatge que trobareu a la part esquerra).

Només destacar dues qüestions que ja estan incloses en la informació corresponent que, no obstant, volem remarcar també aquí:

· als alumnes de 3r d’ESO que teniu tres o menys matèries suspeses per al setembre se us respectarà la tria d’optatives específiques de 4t d’ESO que vau fer en el seu moment.

· els alumnes que vau ser informats pels vostres tutors/es sobre la necessitat de treballar el curs vinent amb el Quadern per a la diversitat de Ciències Socials NO heu de comprar el llibre Nou Polis d’aquesta matèria.

Com sempre, heu d’estar atents a la pàgina web per estar al dia de les informacions que al llarg de l’estiu anirem publicant per facilitar-vos l’entrada al nou curs escolar. Des de l’àrea TIC del Departament d’Ensenyament ens han comunicat que procediran a actualitzar la versió d’aquest web entre l’1 i l’11 de juliol. Per tant, és possible que no pugueu accedir al nostre web algun dia comprès en aquest espai de temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>