Visita Jornada Portes Obertes UPC (Manresa)

El 13 de febrer, els tecnòlegs de 2n Batxillerat i un alumne del científic van visitar l’UPC de Manresa en la seva Jornada de Portes Obertes. Durant el matí van visitar les instal·lacions, inclosos els tallers que té cadascun dels sis graus que s’hi imparteixen.
Llegeix més»

Xerrades de divulgació tecnològica

Durant el segon trimestre, els tecnòlegs de 2n BTX han assistit a les xerrades que tres professors universitaris han impartit a l’institut amb l’objectiu de contribuir a la divulgació tecnològica. Els alumnes de la modalitat científica també van assistir a una d’elles, a les quals… Llegeix més»

Parc Arqueològic Mines de Gavà

Els alumnes de 1r d’ESO van fer una excursió al Parc Arqueològic Mines de Gavà el 7 de febrer, on van fer una visita guiada a les mines en galeria més antigues d’Europa. Una manera diferent d’esbrinar com es vivia en el neolític!
Teniu més fotos… Llegeix més»

Xerrades orientació 2n BTX

El 8 de febrer tres ex-alumnes del centre ens van visitar per parlar de les seves experiències universitàries. El Bernat Ragués, el Pol Carrera i l’Arnau Riera van ser els voluntaris que aquesta vegada van donar consells sobre com afrontar les PAU, què implica anar a… Llegeix més»

Sortida UAB

Dimecres, 6 de febrer, els alumnes de 2n Batxillerat van anar a la Jornada de Portes Obertes de la UAB, que s’estructura a partir de xerrades impartides per professors universitaris dels diferents graus que s’hi poden cursar.
Els alumnes van poden assistir a dues d’aquestes xerrades, les… Llegeix més»

SORTIDA GAVÀ 1r ESO

Finalment la sortida al Parc arqueològic de Gavà tindrà lloc demà dijous, dia 7 de febrer, perquè s’ha desconvocat la vaga que estava prevista per aquest dia.

VAGA DESCONVOCADA

La vaga del dia 7 de febrer s’ha desconvocat, per aquest motiu, demà hi haurà l’activitat lectiva habitual.

Parlament

El passat 4 de febrer un grup d’alumnes de 4t d’ESO (Projecte Impuls i Religió) van fer la primera sortida de curs al Parlament de Catalunya, al parc de la Ciutadella de Barcelona.  Aquesta sortida tenia com a objectiu participar en el taller “Sóc diputat/Sóc… Llegeix més»

Xerrades orientació 2n BTX

Cinc ex-alumnes de l’institut van venir el 25 de gener a explicar la seva experiència universitària als alumnes de 2n Batxillerat. Agraïm a la Maria Serracarbasa, Mar Bach, Lluís Larrea, Xavi Garcia i Josep Cerarols que hagin participat en aquesta iniciativa iniciada fa tres anys… Llegeix més»