Projectes de centre

 

 

Jornada Per l’equilibri 3r ESO

La Jornada Per l’Equilibri de 3r d’ESO es va celebrar els dies 6 i 13 de novembre, segons el grup. Durant la jornada van fer tres tallers: d’autoestima i nutrició, d’alcohol i ioga. També van veure un documental titulat Pantalles addictives.
Llegeix més»

Jornada Per l’equilibri 2n ESO

L’11 de novembre, els alumnes de 2n d’ESO van fer la Jornada Per l’Equilibri, que va constar de quatre tallers: alcohol, sexualitat i afectivitat, bullying i ioga.
Podeu veure més fotos a l’apartat habitual de l’institut.

Col·loqui escriptor Abel Caldera

Els alumnes de 1r Batxillerat han pogut assistir avui a una xerrada de l’escriptor Abel Caldera, autor del llibre “Quan la llibertat s’amagava a les muntanyes”.

Jornada Per l’equilibri 1r ESO

Divendres passat, 8 de novembre, els alumnes de 1r d’ESO van viure la seva primera Jornada Per l’Equilibri al nostre institut. Durant aquest dia, van veure la pel·lícula Cadena de favores i van fer tres tallers: de competències personals, d’educació postural i el Bon dia,… Llegeix més»

Taller astronomia

Els alumnes de 1r d’ESO van participar els dies 5 i 6 de novembre (segons el grup) en un taller d’astronomia.
La primera part del taller es va fer a la biblioteca del centre, on van poder observar, gràcies a una maqueta, la grandària del Sol… Llegeix més»

Sortida Colònia Vidal

El 29 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO van anar a la Colònia Vidal, on van poder visitar diferents espais, com l’escola, la fàbrica, el safareig, etc. i així entendre com es vivia i es treballava en una colònia tèxtil a principis del s. XX.
Podeu… Llegeix més»

Taller relaxació

Els alumnes de 2n Batxillerat van fer un taller de relaxació el passat divendres 24 d’octubre.
En aquestes fotos podeu veure els alumnes de 2n BTX B just després d’haver acabat el taller.

VAGA GENERAL 18.10.19

Amb motiu de la vaga general convocada per demà, divendres 18 d’octubre, us informem que difícilment es podrà dur a terme l’activitat lectiva habitual, atès que un nombre important de professorat s’ha adherit a la vaga.
Ens acaben de comunicar que el Consell Comarcal del Bages… Llegeix més»