Taller astronomia 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han fet un taller d’astronomia durant el mes de novembre. El dia 8 van fer l’explicació més teòrica, però no van poder fer l’observació del Sol degut a la nuvolositat. Avui han pogut realitzar aquesta observació.
Us deixem algunes fotos al… Llegeix més»

Jornada Equilibri 1r BTX

Els alumnes de 1r de Batxillerat van fer la Jornada Per l’equilibri el 30 de novembre. A més d’un taller de tonificació de columna i de risoteràpia, van assistir a una xerrada sobre salut mental i una altra sobre la Marató de TV3.
Us deixem algunes… Llegeix més»

RESULTATS ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Un cop finalitzat el procès de votació de les eleccions del Consell Escolar, els resultats han estat:
Sector pares

  • Anna Costa Escalé
  • Montserrat Bru Crespiera

Sector alumnes

  • Marta Macià Bruch

Sector professorat

  • Francesc Serra Sellarés

Sector PAS

  • Eva Campos Martin

 
 
 

Microrelats

El 22 de novembre es va fer el lliurament de premis del 3r concurs de Microrelats de temàtica social a Cal Sitges, que enguany estava dedicat als refugiats.
La Cristell Medina, de 4t d’ESO, va guanyar el premi amb el relat titulat Flocs de neu i… Llegeix més»

Jornada Equilibri 3r ESO

El 23 de novembre, els alumnes de 3r d’ESO van fer la Jornada Per l’Equilibri. A més dels tallers de ioga, d’autoestima i nutrició i de risoteràpia, van veure el documental “El coratge de Malala”.
Podeu veure més fotos a l’apartat habitual d’aquest web.

Taller energia solar

En Jaume Domingo, enginyer agrícola i ex-professor de l’escola agrària, va venir el 16 de novembre a fer una Masterclass sobre energia solar als alumnes de 1r BTX tecnològic. Va explicar les dues modalitats: l’energia tèrmica solar i l’energia fotovoltaica, i les seves aplicacions. També… Llegeix més»

Jornada Equilibri 1r ESO

El 16 de novembre, els alumnes de 1r d’ESO van viure la seva primera Jornada Per a l’Equilibri. Tots els grups van fer un taller de competències personals sobre autoestima, un altre d’educació postural i un tercer sobre alimentació (Bon dia! Esmorzem). També van veure… Llegeix més»

Taller relaxació 2n BTX

Els alumnes de 2n BTX van fer els dies 17 d’octubre i 9 de novembre (un dia cada grup) un taller de relaxació d’una hora de durada com a part de les Jornades Per l’Equilibri, que aquest curs no es realitzen en un sol dia,… Llegeix més»