L’Institut participa a la Vila del Llibre de Montblanc 2018

Els dies 24 i 25 de març es va fer la segona edició de la Vila del Llibre a Montblanc. Dotze alumnes de l’Institut Martí l’Humà hi van participar com a assistents en els diversos actes literaris.

Concretament, són l’Ariadna Clavero, l’Aaron Rivas, l’Ana Navarro, l’Andrea Sancho, l’Andrea Delpuy, el Bernat Lleixà, el Rafa Moncayo, l’Estela Ribé, la Iratxe González, la Dana Escalera i el Jordi Masalias.

L’experiència de tots ells i elles ha estat molt positiva perquè, a més de col·laborar en una activitat de la vila, han conegut escriptores i escriptors amb els quals han tingut ocasió de parlar.

Dissabte a la tarda, la Iratxe González, l’Estela Ribé, la Irene Rodríguez i l’Anna Arnanz van entrevistar l’escriptora Najat El Hachmi, que presentava el seu darrer llibre Mare de llet i mel. Totes quatre s’havien llegit aquesta interessant novel·la, que tracta sobre l’experiència d’una immigrant del Rif en terres catalanes. Aquesta activitat s’havia programat conjuntament entre l’organització de la Vila del Llibre, el Col·legi Mare de Déu de la Serra i l’Institut Martí l’Humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>