Premis UVIC i ARGÓ. Treball Recerca 2019.

PREMIS UVIC I ARGÓ TREBALL DE RECERCA 2019

L’Institut Manolo Hugué es congratula que dos dels seus estudiants de 2n de batxillerat han guanyat un dels premis UVic als millors treballs de recerca.  La Maria Carner Rodríguez, del 2n Batx-A que ha presentat el treball “Estudi del paper de la proteïna PD-L1 en l’estat de dormancy del càncer de mama lumina.”, tutoritzat per en Jorge Fernàndez i en Guillem Àlava Burgueño del 2n Batx-B que ha presentat el treball “Les màximes d’Álava. Fonaments bàsics per l’ètica robòtica”, tutoritzat per la Lita Porta i el tutor del programa ARGÓ de la UAB el professsor Josep Mª Basart.

 Així mateix, l’Elik Verdú Carrasco de 2n Batx-B ha quedat finalista del programa ARGÓ de la UAB amb el seu treball “Els acudits, la ironia, l’humor i els jocs de paraules” tutoritzat per la Carme Torrents i l’Anna Bartra , professora de la UAB.

Des de l’institut voler felicitar l’esforç, la constància i el treball dels alumnes,  agrair la dedicació dels tutors i tutores i el recolzament de les famílies. Els encoratgem a seguir treballant amb il·lusió , gaudint de la feina ben feta i desitgem que es compleixin  els seus objectius a la vida. Moltes gràcies!