JORNADA DE PORTES OBERTES BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

Ahir, dia 7 de maig vam celebrar la Jornada de Portes Obertes d’ESO amb una gran afluència de famiílies interessades en la nostra oferta formativa.

Vam fer una presentació general on el director, Jaume Balart, la coordinadora pedagògica Margarita Bartoli i la cap d’estudis adjunta Cristina Fernández van donar diferents explicacions sobre diverses qüestions que podeu trobar en aquesta  presentació: Manolo Hugué 2018-2019

Posteriorment es van fer altres reunions més específiques: una per alumnes que volen fer batxillerat, una altra per alumnes que volen fer cicles de grau mitjà o superior de mecànica i una altra per alumnes  que volen fer cicles de grau mitjà o superior d’administració, amb els corresponents caps de departament.

L’associació ASCAMM amb una representació de diferents empreses  van venir a fer una xerrada molt interessant sobre el món de les motlles i matrius i les oportunitats laborals que aquest sector industrial ofereix.

A continuació, vam fer  grups i vàrem visitar les dependències de l’institut, com ara  aules, aules d’informàtica, d’idiomes, laboratoris, tallers, aules especials…