FESTA DE GRADUACIÓ 4t ESO

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

 

Hem estat la primera promoció que ha pogut gaudir d’una cerimònia així… quina sort!!. Tots teníem moltes ganes de festejar el final d’etapa, fins al punt que es va crear una comissió per tal de dur a terme l’organització.

L’acte va constar de discursos dels tutors, de regals per part dels alumnes, d’uns humorístics premis, de la clàssica entrega d’orles, d’emotius vídeos, de photocalls, de piscolabis… Els professors ens van sorpendre a tots quan es van posar a ballar a sobre l’escenari, donant-li nom de “selfie-performance”. Això de “selfie” va ser com una icona del nostre viatge a Roma…. quantes “selfies” ens vam arribar a fer!!
Va ser una bonica manera de despedir una etapa de la nostra vida. Estem molt agraïts al centre i al professorat, que han confiat en el nostre criteri i han fet possible la nostra celebració. També volem fer esmena a tots aquells que hi van participar, col.laborar i assistir.

Esperem que us agradin les fotos….

MOLTES GRÀCIES!!!!

Clara Solé 4B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>