CLOENDA 15a EDICIÓ CAMPUS ÍTACA

Enguany l’Institut Manolo Hugué amb col.laboració amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui i l’UAB, ha tornat a participar al Campus Ítaca. ECampus Ítaca és un dels programes socioeducatius amb més recorregut de la UAB. Des del 2004, més de 5.000 nois i noies han participat al programa, majoritàriament provinents d’instituts del Vallès Occidental i Oriental.

Des dels seus inicis el programa té l’objectiu de motivar els nois i noies que estan a punt de començar l’últim curs d’ESO per tal que l’any següent segueixin estudiant. Les activitats que es contemplen durant el Campus Ítaca són d’àmbit ludicoesportiu i pedagògic i compten amb professorat de la UAB per a la seva dinamització. Els joves es reparteixen en grups d’unes 12 persones i realitzen activitats diverses al llarg del dia: gimcanes, activitats d’investigació, debats o casos a resoldre, entre d’altres.

Les valoracions dels nostres alumnes han sigut molt i molt positives. com a institut és una satisfacció poder participar en iniciatives com aquesta.