OFERTA CICLES

A continuació us enllacem amb el document d’oferta de places per a la majoria de cicles formatius de grau mitjà del Lluch i Rafecas:

INFORME_OFERTA_OME_INFORME_OFERTA (3)

Properament es penjarà l’oferta per al cicle de Manteniment de material rodant ferroviari.

Per fer la sol·licitud de preinscripció a Manteniment de material rodant ferroviari, s’ha de presentar una documentació extra que podeu veure al següent enllaç:

Documentació a adjuntar amb la preinscripció de Ferroviari

Programes de Formació i Inserció

Al Lluch i Rafecas oferim Programes de Formació i Inserció (PFI). En concret, el curs 21/22 oferirem un Pla d’Iniciació Professional (PIP), que serà una modificació del Pla de Transició al Treball (PTT) que hem estat oferint els cursos anteriors.

Per poder entendre una mica més què vol dir aquest batibull de sigles i conèixer l’oferta a la ciutat de Vilanova, el Servei d’Educació i Treball de l’IMET de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, ofereix, per al proper mes de MAIG, la xerrada: “ELS PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ-PFI”, que tindrà lloc en format telemàtic dijous 6 de maig a les 17.30 hores.

Les persones interessades hauran de fer inscripció prèvia -gratuïta- al següent formulari o a l’adreça de correu electrònic clorente@imet.cat. Les persones inscrites rebran al seu correu electrònic l’enllaç per connectar-se a la xerrada.

Podeu veure la informació a la pàgina web de l’IMET a través d’aquest enllaç.

Aquesta xerrada pretén complimentar les diferents accions previstes dins el projecte TASTETS– recurs per a joves que en finalitzar l’Educació Secundària Obligatòria possiblement no obtinguin el títol. Des de l’IMET s’ofereix l’oportunitat de conèixer les diferents opcions que el nostre municipi i la nostra comarca ofereix per l’alumnat sense la GESO. Podeu trobar més informació a https://www.imet.cat/tastets

Carta de Serveis

Benvolguts i benvolgudes,

ja teniu disponible la nostra Carta de Serveis , allà podreu trobar tots els projectes que estem fent enguany al Rafecas amb el nostre alumnat i tota la oferta formativa que hi tenim.

Gràcies per compartir el vostre temps amb nosaltres,
Coordinació de Qualitat

PORTES OBERTES VIRTUALS D’ESO PER AL CURS 2021/22

Des de l’institut Lluch i Rafecas volem demanar disculpes perquè durant la jornada de Portes Obertes, l’aplicatiu Meet que hem utilitzat ha limitat l’accés i moltes famílies s’han quedat fora de la xerrada.

Entenem que hem privat de la jornada de Portes Obertes a moltes persones, així que intentarem compensar-ho fent una altra sessió el dilluns 15 de març a les 18:00h. Això sí, aquesta vegada serà amb inscripció prèvia, per poder preveure la quantitat d’assistents.

Els que vulgueu assistir-hi 

ompliu, si us plau, el següent formulari (si us havieu inscrit amb anterioritat però no vau poder estar a la reunió del dia 9, torneu a omplir-lo). Rebreu l’enllaç de la sessió uns 15 minuts abans de les 18:00h del dilluns 15.

Per si voleu anar fent un tastet, us pengem aquí la presentació de la jornada i un vídeo explicatiu:

PORTES OBERTES 21_22