DIA INTERNACIONAL DE L’ART

Durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 d’abril s’ha celebrat la setena edició del Dia Internacional de l’Art amb una extensa programació d’activitats culturals i artístiques a les Comarques de Girona.
El Dia Internacional de l’Art és una celebració excepcional, que recorda el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452 i que, enguany, també coincideix amb els actes de commemoració del 5è centenari de la seva mort, es tracta d’una efemèride destacada a nivell internacional però que a Catalunya es celebra exclusivament a la nostra província.
El Terracotta Museu, l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i l’Institut de la Bisbal amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria han preparant conjuntament un programa d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer la gran qualitat dels artistes i mestres de la ceràmica contemporània bisbalenca, i al mateix temps, mostrar el treball de les noves generacions de ceramistes que actualment s’estan formant en el Cicle de Terrisseria.
Dins l’extensa programació d’activitats del Terracotta Museu, durant el cap de setmana els visitants han pogut visitar l’espai del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria ubicades des del curs 2017-2018 en les seves instal·lacions. A més de visitar l’espai també s’ha fet una mostra de les peces realitzades pels alumnes.