Feina durant la quarentena

Benvolguts i benvolgudes alumnes i famílies:

Teniu disponibles al Moodle de centre i també al Classroom, materials i activitats per poder anar treballant durant aquest període d’aturada pel coronavirus. Les activitats han de servir per no perdre el ritme d’aprenentatge del curs.
Recordeu que per accedir al Classroom ho heu de fer utilitzant el compte de correu corporatiu del centre (@institutlabastida.org) que es va crear per tots els alumnes i professors al principi de curs.
Esperem que tots i cadascun de vosaltres esteu bé malgrat el moment en que ens trobem. Cuideu-vos molt i procureu quedar-vos a casa. Esperem que aquesta feina ajudi a aprofitar les llargues estones de confinament.

Moltes gràcies.

Salutacions cordials.

2 comentaris

    1. Sergi Viciana Autor de l'article

      Bon dia,
      Sí, la farem. El segon trimestre ha havia acabat oficialment quan va començar el confinament i, per tant, l’avaluació no es veu afectada. El que no sabem encara és com i quan hi haurà un butlletí de notes, però us anirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>