ST JORDI A L’IES

Els alumnes de quart d’ESO han fet dos esmorzars al pati per tal de guanyar diners per pagar-se el viatge de final de curs. Hi havia música de fons als dos patis, feia un dia una mica tapat però les gotes no van arribar a terra.

Es van repartir els premis del Sherlock Holmes tant de primer cicle com de segon cicle d’ESO com del CFGM.

Hi van haver molts participants i guanyadors fins a cinc premis en cada nivell.

Hi ha hagut diploma per a tots els participants i un bolígraf per cadascú .

Tot ha estat subvencionat per l’APA de l’IES Guillem de Berguedà.

Ens han ajudat en el repartiment de premis dues mares, Sílvia Tarrés i la Covadonga de Ferrer. Juntament amb el Cristóbal Escoín( el pare del “Sherlock Holmes”), la Sílvia Monzó i la Glòria Simon han contribuït en la correcció de les preguntes dels alumnes.

Gràcies a tots ells i que segueixi la recerca de la cultura!

També es van donar tres premis als participants en el Concurs Mozart que havien estat primers en respondre el fòrum obert pel Pere Camprubí sobre el Mozart. Varen tenir un val per valor de 15 euros per bescanviar per un CD.

Els professors que han col·laborat en aquestes activitats també han tingut premi: tres roses per cadascun d’ells. La feina bé s’ho val. Gràcies a tots ells.

En acabar es va ballar una sardana, amb una rotllana molt gran celebrant aquest pati que tenim ara tan espaiós. Aquí en teniu una mostra de la dansa catalana a l’IES Guillem de Berguedà l’abril del 2006, un pre-St Jordi.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>