PREMIS LIVEN 2008

Dissabte, 12 d’abril de 2008, a les 12 del migdia, i amb la presència del Sr. Jordi Pujol, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del XV concus literari LIVEN – SANT JORDI 2008. Com ja havíem avançat en aquesta pàgina, 4 alumnes del nostre centre van resultar premiats en aquest concurs i ara ja coneixem quin premi va obtenir cadascun d’ells:

* PAU MONEO I ROCA, de 1r d’ESO, 1r premi de la 3a categoria (1r cicle d’ESO). Modalitat Prosa Narrativa, amb l’obra: RECORDS D’UNA GUERRA.

* BLAI GRAGÉS I SELVA, de 2n d’ESO, 2n premi de la 3a categoria (1r cicle d’ESO). Modalitat Prosa Narrativa, amb l’obra: ELS LLIBRES.

* SERGI MONTRAVETA I PUJOLS, de 1r d’ESO, Menció Honorífica de la 3a categoria (1r cicle d’ESO). Modalitat Prosa Narrativa, amb l’obra: ON ETS FILL MEU?

* SARA VIMA I GRAU, de 2n de BAT, Menció Honorífica de la 4a categoria (2n cicle d’ESO i BAT). Modalitat Prosa Narrativa, amb l’obra: EN BLANC I NEGRE.

Moltes felicitats a tots i seguiu conreant aquesta sensibilitat literària que us ha portat a guanyar aquests premis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>