Visions – STEAM Anella Olímpica

Visions – STEAM Anella, la jornada educativa que va convertir l’Estadi Olímpic en un laboratori gegant a través de l’esport, la cultura i l’entreteniment

El divendres 5 d’abril els alumnes de 2n d’ESO van anar a l’Estadi Olímpic a la gran festa de la ciència, la tecnologia, les matemàtiques i l’art, les anomenades STEAM (en anglès, de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques), amb aquestes temàtiques:

cervell, matèria, energia, art i tecnologia

2.000 alumnes de 2n i 3r d’ESO, de 23 centres, van realitzar activitats curriculars per aprendre, en un entorn lúdic amb el suport de 100 monitors procedents de la UPC.

Entre les activitats proposades van poder realitzar el laberint STEAM-làser, la planificació d’un viatge a Mart o el concert científic, en el que es va explicar la física que s’amaga darrera una orquestra de corda.

L’Art hi va tenir un paper molt especial: l’orquestra Barcelona filharmonia i el projecte de dansa Equidart abordaran la relació amb la física i les lleis de Newton.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>