“Ping-pong per a tothom” un projecte del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència

L’Anna, la Loli i la Naoual, son tres alumnes del cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència de l’institut Guillem de Berguedà.

Han realitzat el seu projecte final de curs en la basant esportiva ja que creiem que l’esport és una bona eina per la integració social de persones amb diversitat funcional.

Arrel de veure l’èxit que ha tingut l’equip de bàsquet inclusiu (un projecte també creat fa tres anys per dos estudiants del cicle), hem pensat seria bo promoure una nova activitat inclusiva, en aquest cas ens hem centrat en el tennis taula.

El que es pretén amb aquest projecte és potenciar aquesta activitat, com una forma lúdica, és a  dir, que tothom qui vingui pugui aprendre i gaudir del tennis taula.  De moment es comença amb una prova pilot on no hi haurà competicions. Només volem que els participants gaudeixin d’una activitat esportiva com a tal.

Creiem o pensem que és bo que els participants amb i sense diversitat funcional practiquin junts, que es relacionin  i puguin crear vincles sense cap tipus de discriminació.

Per crear l’equip hem tingut el suport de l’associació  AAVV de veïns de Santa Eulàlia, el qual hem d’agrair, que s’hagin posat a davant com entitat, a l’Institut Guillem de Berguedà per cedir-nos les seves instal·lacions i equipament i al Consell Comarcal Berguedà pel seu acompanyament, i suport econòmic per dur a terme l’activitat.

Des del cicle convidem a tothom major de 10 anys i qui tingui ganes de jugar a “ping-pong” i passar una estona agradable, que vingui a l’Institut Guillem de Berguedà els dimarts de 17:30h a 18:30h de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>