Jornada Trenquem Barreres

La jornada Trenquem Barreres celebrada el 21 de juny es va iniciar amb la presentació dels projectes treballats pels alumnes del CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de dependència de l’institut.

El 1r projecte “Afectividad y sexualidad en la 3a edad”, de les alumnes Mirce Campos, Verònica Jaramillo i Lizeth Tandazo, és un projecte per trencar tabús sobre la sexualitat passats els 65 anys a través de xerrades i tallers.

El 2n projecte, “Suports d’estimulació cognitiva”, presenta un seguit de material elaborat amb la finalitat de poder treballar amb persones amb malalties que afecten les habilitats cognitives de les persones. Una maleta de recursos per ser usats tan a domicilis com a residències i centres de dia. Presentat per  les alumnes Rocío Mañas i Iolanda Serena.

L’últim dels projectes que es basa en la Difusió dels Serveis per a Gent Gran al Berguedà, dels alumnes Núria Metni, Andrea Brea i Gustavo Suero, és un bloc que recull informació sobre diferents serveis de la nostra comarca adreçats a persones grans. https://www.serveisbergueda.com/

A continuació Pau Font en la seva conferència “Les barreres de la comunicació”,  ens va donar eines per millorar la nostra comunicació.

I per  últim es va fer l’entrega dels premis Fotobarrera 2018, concurs que pretén sensibilitzar sobre les barreres arquitectòniques del territori,  enguany s’ha celebrat la tercera edició, en la qual hi han participat 20 persones enviant 34 fotografies.

Les fotografies es poden veure a la web  del Consell Comarca:

(http://www.bergueda.cat/bergueda-en-xarxa-2/taula-diversitat-funcional/)

Regio7 ha fet ressò de la Jornada:

http://ht.ly/DzXs30kBGm0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>