Alumnes APSD donen a conèixer què fan els assistents personals en una Jornada

2016_17_apad_cartell_perque_no

Un grup d’alumnes del CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l’Institut ha posat en marxa un projecte per donar a conèixer entre la societat berguedana la figura de l’assistent personal, així com promoure la relació de les persones amb diversitat funcional del Berguedà. Ho faran a través d’una jornada de xerrades i debats el proper dijous 4 de maig a les 17.30 hores al Pavelló de Suècia de Berga.

Les impulsores de la proposta, Elizabeth Orue, Concepció Parera i Marta Comella, creuen que la figura de l’assistent personal pot ajudar a millorar l’autonomia personal de les persones que pateixen dependència. Així mateix, consideren que és important que aquestes també coneguin els seus drets, potenciar alguns serveis o ajudes que ja existeixen i involucrar les administracions perquè facilitin l’accés a algunes d’aquestes ajudes.

La jornada comptarà amb la participació de la membre d’ECOM, Maria José Moya; de l’assistent personal Joan Vilella, i de Xavi Pujols, una persona que disposa d’assistent. A més, també es presentarà l’Associació ADFO-Osona.

CARTELL

TRÍPTIC

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>