El projecte ” Jaços pels gossos de la Protectora de Berga” de l’aula oberta

L’alumnat de l’aula oberta ha portat a terme el projecte ” Jaços pels gossos de la Protectora de Berga”.  Aquest treball s’ha realitzat entre el  2n i 3r trimestre. Inicialment vam contactar i visitar  la protectora diverses vegades per tal conèixer les seves necessitats i coordinar-nos una mica. Ens va commoure conèixer de primera mà la dura realitat de la vida d’aquests animals: abandonaments i maltractes,…. i la gran tasca que realitza la gent de la protectora, col.laboradors i voluntaris per guarir ferides i acollir-los fins trobar una nova llar.

Al centre hem realitzat les  activitats  de  càlcul de mides, material i  pressupost de les despeses previstes. Ha estat a l’aula de tecno  on hem  treballat de valent! Finalment, vam realitzar una excursió amb passejada amb gossos inclosa que va agradar moltíssim!

Agraïm la col.laboració  i bona predisposició rebuda  des del centre, de la protectora i del Lluís Ballarà.

Us animen a col.laborar i participar en alguna tasca de voluntariat  i adopció de gossos i gats que porta a terme l’Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals: https://www.facebook.com/ProtectoraBerga/ ”

Podeu veure més fotos clicant demunt de la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>