Atenció: Error en el procés d’assignació de la 2a fase d’admissió FP

El departament d’Educació ens avisa que degut a un error informàtic la publicació de llistes d’assignació de Cicles de la 2a fase, del passat 7 de setembre, era incorrecte. La incidència ja s’ha resolt.

Podeu consultar les llistes definitives aquí: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-superior/preinscriute/segona-fase-admissio/

Accés a la consulta de l’alumnat admès: https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=2011025:LOGIN:213244430595906:::::

Us adjuntem el correu explicatiu del departament d’Educació:

Benvolguda, benvolgut,

Us comuniquem que s’ha produït un error informàtic en la publicació de la llista d’assignacions de la segona fase d’admissió a cicles superiors de formació professional, que es va publicar ahir dia 7 de setembre. Concretament, l’assignació de les places realitzada no és correcta, ja que no s’han aplicat les prioritats establertes per a aquest procés.

Les llistes d’admesos generades ahir són errònies. Si les heu publicades al tauler o al web, és important que les retireu el més aviat possible.

Així mateix, us informem que ja NO són visibles les assignacions de cicles superiors de grau superior a RALC i SAGA i que estem tornant a llançar el procés d’assignació de manera que, es podrà publicar el llistat d’assignacions no més tard de demà dia 9 de setembre al matí. Com sempre, tan aviat estigui disponible el llistat corregit, avisarem amb una notícia a GEDAC i també al Portal de Centres.

D’altra banda i, respecte al Procés extraordinari d’admissió a cicles superiors d’FP, si s’han ofert en aquest procés places no cobertes per l’assignació de la segona fase d’admissió, cal que reviseu les vacants informades al web, tenint en compte les noves llistes d’assignació de demà.

Aprofitem per informar-vos que s’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de grau superior de formació professional d’aquest procés extraordinari fins al dia 14 de setembre. I la data màxima de publicació de la llista d’admesos és el dia 21 de setembre de 2021.

Disculpeu les molèsties que aquest error us hagi pogut ocasionar i moltes gràcies per la vostra col·laboració.