La música no para al Forat! Una cançó des del confinament

Ja estem al juliol i comencem a donar per finalitzat el curs 2019-2020, però abans d’anar-nos-en de vacances us volem ensenyar una sorpresa que hem preparat durant el confinament.

La música no para al Forat! Els alumnes de 1r i 2n d’Eso han gravat “Hijos de la Tierra” de Nil Moliner. La tecnologia, a través de les APP Mi primer xilófono y Perfect Piano amb l’ajuda dels tutorials del professor de música han permés treballar els aspectes de l’educació auditiva, l’expressió corporal, la concentració i la creativitat en els alumnes.

Després d’unes setmanes d’edició de l’àudio i del vídeo us volem mostrar el magnífic resultat obtingut amb aquesta activitat. Volem felicitar a tots els alumnes que amb el seu gran treball s’han adaptat a tots els canvis que ens ha ocasionat aquesta situació extraordinària que hem viscut.

Esperem que disfruteu tant amb el vídeo com nosaltres! Us volem desitjar unes bones vacances i ens veiem amb més ganes que mai al setembre.

Hijos de la Tierra – 1r i 2n d’ESO / Forat del Vent – 2020

 

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>