The song of Mercury

Amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels elements, la Societat Catalana de Química ha organitzat un concurs de vídeos en el qual tres alumnes de 2n de batxillerat  del nostre centre, la Ilenia, la Judith i el Daniel,  han estat seleccionats pel… Llegeix més»

Participació a la I Olmpíada Científica

Avui, divendres 27 de setembre, sis alumnes de 4t d’ESO, la Nerea, la Berta, La Carol, la Laura, l’Àlex i el Josep, han participat en la fase autonòmica de la Primera Olimpíada Científica Juvenil. Us desitgem molta sort!

Xerrada sobre curtmetratges

El proper dimarts, dia 1 d’octubre a les 17:00h, ens visitarà el director del FANTOSFREAK, en Rafa Dengrà, per fer una xerrada sobre els curtmetratges. Esteu convidats!

Premi Millors Idees Empresarials Innovadores

La nostra enhorabona a les alumnes de 1r de Batxillerat Social que van quedar en segon lloc al Concurs Millors Idees Innovadores 2019, de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
Les alumnes premiades van ser la Judit Ruiz, la Celeste Olaizola i la Gisela Gonzálvez que van… Llegeix més»

Graduació 4t ESO

Divendres, dia 14 de juny a la tarda, vam celebrar l’acte de graduació dels nostres alumnes de 4t d’ESO. Va ser un comiat molt emotiu i ple de moments entranyables. Desitgem la millor de les sorts a aquesta generació de nois i noies tan especial… Llegeix més»

Graduació 2n Batxillerat

El passat dijous 30 de maig a la tarda va tenir lloc l’acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat. Enguany ha graduat la primera promoció de BATXIBAC. Moltes felicitats a tots i a totes!

Visita a l’exposició World Press Photo

En el marc de la matèria de FIlosofia, els alumnes de 1r de batxillerat han visitat l’exposició de fotoperiodisme més important del món: el World Press Photo. Es tracta d’un ampli recull de fotografies que mostra l’ésser humà en diferents situacions arreu del planeta.