Intercanvi França 2019

Els alumnes de Batxibac, de tercer i de quart van poder gaudir d’una setmana a Segr√© en Anjou del 28 de mar√ß al 4 d’abril¬† on van poder descobrir els castells del Loira i diverses ciutats com Angers i Nantes.

Van aprofitar la setmana per millorar el seu franc√®s i per con√®ixer els costums dels seus correspondants. Van descobrir el joc de la “boule de fort” i fer un joc de pistes al poble de Segr√©.

Merci beaucoup au lycée Bourg Chevreau pour son accueil !

NO TE LES PERDIS! Sessions de TEATRE de 2n d’ESO

Fant√†stiques! Felicitats a tots els actors i directors de teatre de 2n d’ESO per la feina ben feta. Aqu√≠ us deixem els enlla√ßos als v√≠deos de les obres de teatre de cada grup de segon d’ESO. No te les perdis!

 
Obres de teatre
Enlla√ßos als v√≠deos… Llegeix m√©s¬Ľ

Campions KINS Korfbal cadet

Directes a la final de Barcelona el 23 de maig!!. L’equip cadet de l’Ins Forat del Vent ha quedat campi√≥¬† de zona del Kins de Korfbal que organitza la Federaci√≥ de Korfbal i el Consell Esportiu de Cerdanyola. Enhorabona tant a jugadors com afici√≥!!

Concurs Pica Lletres 2019

Pica Lletres √©s un concurs en format televisiu que permet als adolescents competir i divertir-se participant d’una activitat pedag√≤gica senzilla i engrescadora: lletrejar paraules en catal√† i resoldre jocs ling√ľ√≠stics enginyosos.
De la combinaci√≥ d‚Äüentreteniment i cultura que proposa Pica Lletres, en resulta una f√≥rmula fresca… Llegeix m√©s¬Ľ

Millor iniciativa esportiva solidària

 
Ens plau informar-vos que, el passat dia 22 de mar√ß, es va celebrar la 16¬™ Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vall√®s i l’institut Forat del Vent va ser premiat a la categoria de “millor iniciativa esportiva solid√†ria” per la CURSA SOLID√ÄRIA que fem al… Llegeix m√©s¬Ľ

Intercanvi Segré en Anjou

Du 05 au 12 mars les √©l√®ves de fran√ßais de l’institut Forat del Vent ont accueilli leurs correspondants de Segr√© en Anjou qui ont √©t√© ravis de leur s√©jour o√Ļ ils ont pu d√©couvrir notre belle r√©gion et am√©liorer leur espagnol.
Nous leur rendrons visite… Llegeix m√©s¬Ľ