I Torneig Blitz d’escacs

Diumenge 12 de setembre, el centre va obrir les portes al 1r torneig d’escacs modalitat Blitz de Cerdanyola.

En el torneig van participar 53 jugadors de totes les edats, tres dels quals eren mestres catalans i un mestre fide. Amb un ritme de joc de… Llegeix més»

Bon estiu i bones vacances!

Algunes professores del nostre institut han assistit a un taller de música amb el nostre professor Jordi Revert. Han après molt, però sobretot s’han divertit moltíssim! Aquí us deixem una mostra del que han estat preparant amb molta il•lusió. Esperem que us agradi!
I ara sí,… Llegeix més»

Que no pari la música!

Seguim amb dues estrenes musicals més. Aquest estiu, que no pari la música!

  • “Princesas” de Pereza, interpretada per 2n D d’ESO
  • “Que tinguem sort” de Lluís Llach, interpretada per 2n E d’ESO

Música a l’estiu!

I per tancar curs, us deixem una mostra dels treballs musicals interpretats pels nostres alumnes de l’ESO. Comencem amb quatre estrenes musicals. Un fort aplaudiment!

  • “Díselo a la vida”  de Rafa Morera, interpretada per 1r A d’ESO
  • “Sofía” d’Álvaro Soler, interpretada per 1r D d’ESO
  • “Solo si es… Llegeix més»

Els superherois, capgrossos de l’any!

Els alumnes de l’optativa de VIP de quart d’ESO han treballat dos projectes al llarg del curs:

  • el primer projecte Capgrós de l’any! consisteix a fer una peça amb volum, tot treballant tècniques escultòriques com ara l’encolat i el paper maixé. Entre una de… Llegeix més»

– Vols jugar?

A STEAM van acabar el projecte El joc de les formes fent el tasteig dels diferents jocs creats. Una estona divertida i entretinguda, jugant, descobrint i valorant les diferents propostes en els jocs de taula.

Formació CIATE dinamitzadors

Els dinamitzadors de l’Associació esportiva de l’institut han pogut gaudir de la formació CIATE de dinamitzadors i gestió 2021. Durant sis dies han rebut cinquanta hores de formació, en les quals han après mentre practicaven moltes activitats esportives.

“Telerealidad”

A la matèria de cultura audiovisual, un grup d’alumnes de 2n de batxillerat ha dut a terme l’elaboració i creació d’un curtmetratge titulat «TELEREALIDAD», una paròdia de la ficció i dels programes televisius. Rodat, dirigit i editat pels alumnes, han utilitzat referents icònics del món… Llegeix més»

Energies renovables

Els alumnes de 1r d’ESO han tancat el curs amb un projecte sobre les energies renovables, un dels projectes treballats a STEAM. Ens han preparat un petit recull de fotografies i un vídeo en el qual ens ho expliquen molt bé. Un projecte molt interessant,… Llegeix més»

Invitació exposició


Els alumnes de 1r de batxillerat D (batxillerat humanístic), durant aquest darrer trimestre, van preparar dues exposicions a la matèria d’Història del món contemporani i van convidar els alumnes i els professors a veure-les:

  • Eugeni Xammar un periodista al Berlín d’entreguerres (1922-1936),  Han… Llegeix més»