Blogging


I’m blogging it!
 

GROUP 1

Members
Elena, Malena, Núria, Raquel, Kelly

Link to site
https://nuriagarciaggg.wixsite.com/guiltyofposting 

Host’s schedule
3 Feb: Elena
10 Feb:Raquel
17 Feb:Malena
25 Feb:Núria
2 Mar: Kelly

GROUP 2

Members
Aida, Michael, Claudia, Alberto

Link to site
https://aidavera7.wixsite.com/website-1 

Host’s schedule
3 Feb: Michael
10 Feb:Aida 
17 Feb: Claudia
25 Feb:Alberto
2 Mar:

GROUP 3

Members
Lizzi,Carmen,Laura and Salma

Link to site
https://fusiongirls444.blogspot.com/2020/02/first-topic-httpswww.html?m=1

Host’s schedule
3 Feb:Lizzi
10 Feb:Carmen
17 Feb:Laura
25… Llegeix més»

Novetats a “Escriurem”

Al menú o a l’enllaç directe que podeu trobar a l’esquerra, trobareu la manera d’arribar a la secció “Escriurem”. El professorat selecciona textos de diversos tipus que pel seu interès i qualitat són publicats a la web. Recentment hem afegit textos en anglès de segons… Llegeix més»

Pica Lletres

El dia 30 de gener de 2020 els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ègara de Terrassa, representats per l’Oscar Arranz, el Yeray Llagostera i l’Albert Palau van aconseguir guanyar i classificar-se en primer lloc en el concurs Pica Lletres televisió que es grava al… Llegeix més»

Beques Ajuntament

El passat 17 de desembre els nostres alumnes de 1r de Batxillerat Samuel Del Valle i Pau Ojeda van rebre les Beques a l’Excel·lència per a Estudiants de Secundària que concedeix  l’Ajuntament de Terrassa en una acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Alerta pel temporal

El centre estarà obert i en principi preparat per fer classes amb normalitat. Però que cal que estigueu alerta a l’evolució del temporal i a les indicacions de protecció civil.
També us informem que el transport escolar està pendent de la decisió del Consell Comarcal,… Llegeix més»

Per què un vídeo d’un experiment?

Aquest projecte ens el van fer executar amb l’objectiu de fer un vídeo d’un experiment per aprendre d’una manera creativa què és el mètode científic i les seves parts. Per nosaltres va ser un projecte molt interessant ja que d’ell aprens que és i com… Llegeix més»

Bones Festes

Us deixem alguns dels vídeos de l’assaig i del concert de Nadal per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2020.
GRUPS DE PRIMER

CORAL

GRUP DE MÚSICA DE QUART

PROFESSORS I ALUMNES

SOLO NICOLÁS KAZIOW

Trobada de corals

La coral de l’IES Ègara va participar el passat dia 13 de desembre a la trobada de corals a l’auditori de Terrassa. Van poder gaudir de l’experiència de compartir escenari amb més de 100 cantaires i de fer la seva pròpia actuació!! Van interpretar Hallelujah… Llegeix més»

Escriurem

Escriurem és una nova secció. La podeu trobar al Menú – Projectes de centre o directament a la barra de navegació de l’esquerra amb la icona:

En aquesta secció trobareu textos seleccionats de diferents nivells que han escrit les nostres companyes i companys. Llegiu-los, segur que… Llegeix més»

Servei a la Comunitat. El gran recapte.

El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària i la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Una seixantena de supermercats terrassencs amb una organització de 900… Llegeix més»

El nostre representant al CMIAT

El passat dijous 14 de novembre es va dur a terme el 1er Plenari i la Constitució Oficial del CMIAT en aquest segon any de curs. Es va realitzar al Centre Cívic President Macià , amb una totalitat de 147 infants i adolescents  i d’entre… Llegeix més»