Comunitat del pinzell

El passat dia 15 d’octubre, les Comunitats del Pinzell de l’Institut de Corbera i de l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei van presentar conjuntament una maqueta al concurs Armies on Parade organitzat per Games Workshop de Roger de Llúria a Barcelona.

Van decidir que des de les coves vermelles de CORB milers de goblins, orcos, trolls i feristeles estaven destruint el medi. Afortunadament una poderosa alianza entre elfos i sauris va salvar les selves, els boscos i les aigües del nostre planeta.

Tant la maqueta com les figures van ser muntades i pintades per alumnes dels dos centres: els arbres i les roques (Derek, Javier), la vegetació (Berta S, Ethan), els goblins (Laia N, Abril, Martí, David L), els orcos (Carla N, Marc, Berta T, David R), als elfos (Laia M, Marina, Paula, Carla P, Emma) i els sauris (Nil, Guillem, Pablo, Damià, Xavi).

La imaginació, la col·laboració i el treball ven fet van ser reconeguts amb la medalla de bronze.

Felicitats a tots i totes!

Josep Minguell (coordinador i friki declarat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>