Primavera de teatre

Juan Escalona ___ [ Alumnat 3r d’ESO ]

Des de fa sis anys, al nostre institut, es vesteix de teatre a la primavera.

Cap a finals de maig, enguany també està previst l’estrena de la nostra PI(E)CE, on participen alumnes de tercer d’ESO amb els companys del l’Institut Milà i Fontanals, els actors i actrius del Casal de la Gent del Poble Sec. L’activitat s’emmarca dins l’optativa de Taller de Teatre -que ofereix el departament de Llengua Castellana-, i compta amb la dramatúrgia d’Albert Tola, i la direcció i coreografia de Constanza Brncic del Teatre Tantarantana. Està previst que el dia de Sant Jordi hi hagi un mos de la peça al nostre centre. Ja us anirem informant de les dates.

teatrevideo1 direteatre

Recentment ens han vingut a entrevistar al Centre Alvareda, que és on habitualment assagem. Hi parlen -més l’Albert Tola i altres col·laboradors- l’Ariadna i en Martí, en representació de tots i totes. Aquí en teniu el programa sencer i la part on surt el nostre projecte, produïts per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

http://canalterrassavalles.xiptv.cat/telo-de-fons/capitol/pi-e-ce

marti-teatre ariadna-teatre

Tota la informació al nostre bloc de Taller de teatre.

2 comentaris

  1. Retroenllaç: vioglichfu.7m.pl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>