Presentació del projecte Apadrina el Macba

Redacció ___ [ 1r Batx. Artístic ]

Aquest dimecres tots els centres que hem participat en l’apadrina d’aquest any,ens hem reunit a l’institut Miquel Tarradell per presentar els respectius projectes. Nosaltres hem mostrat aquest blog i la confecció de la gimcana.

L’acte s’ha dividit en dues parts, en la primera, a partir de petits grups s’ha proposat diverses preguntes com: Què has descobert de l’equipament apadrinat? Què milloraries de la relació entitat i centre educatiu? i quines experiències i emocions te’n portes? Totes les respostes dels grups s’han explicat breument en públic al final.

presentació apadrina 2016 (2) presentació apadrina 2016 (1) presentació apadrina 2016 (3)

presentació apadrina 2016 (11) presentació apadrina 2016 (9) presentació apadrina 2016 (5)

presentació apadrina 2016 (10) presentació apadrina 2016 (13) presentació apadrina 2016 (8) copia

La segona part, ha sigut més institucional, en ella hi ha assistit en Damià -el nostre director- i l’Antonio -professor de Visual i Plàstica- a més d’altres directors, professors de centres i responsables d’entitats. Aquí, s’ha mostrat un vídeo confeccionat amb fragments d’alumnes treballant de tots els centres, i 5 presentacions d’apadrines per part de l’alumnat de centres diferents. Per acabar, hi ha hagut un bon aperitiu.

Nosaltres hem presentat aquest blog on es veuen totes les activitats que hem fet de la mà del Macba, i la proposta global d’una gimcana que barreja l’art contemporani del museu i indrets del Raval, per fer-ne un mix amè i dinàmic amb el clar objectiu d’animar a l’alumnat a veure el museu com un espai ple d’experiències a descobrir.

presentació apadrina 2016 (19) presentació apadrina 2016 presentació apadrina 2016 (16)

Properament anirem afegint altres notícies dins el blog Apadrina el Macba, per tal d’acabar d’arrodonir tot aquest curs amb l’ajuda del Macba.

Barcelona televisió va cobrir la notícia, aquí en teniu el reportatge.

Competències generals del batxillerat assolides amb aquesta activitat:

  • Competència en gestió i tractament de la informació
  • Competència personal i interpersonal
  • Competència en coneixement i interacció amb el món

3 comentaris

  1. Diana del Río

    Aquesta va ser una sortida molt interessant ja que cada centra va poder compartir el seu projecte amb altres grups. La primera activitat hem va semblar molt divertida, vam conèixer alumnes de altres centres i vam poder compartir el que ens havia aportat fer aquest projecte. Un cop vam acabar l’activitat ens vam sentir molt orgullosos del nostre projecte al veure que havia agradat molt al públic.

  2. Retroenllaç: http://vioglichfu.7m.pl/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>