L’INSTITUT CONSELL DE CENT JA TÉ COOPERATIVA D’ALUMNES

L’INSTITUT CONSELL DE CENT JA TÉ COOPERATIVA D’ALUMNES

El mes de gener les alumnes del batxillerat social amb la col·laboració  l’equip de l’Eix Educatiu de l’Ateneu Cooperatiu Coòpolis  van començar un projecte de creació d’una cooperativa d’alumnes, formada i gestionada per les pròpies alumnes.

El 26 de març de 2021, es va fer la primera assemblea general on es van formalitzar dues cooperatives amb 8 sòcies cadascuna. En aquest acte es va escollir el nom de la societat, els càrrecs del Consell Rector: presidenta, secretària i tresorera i la fixació dels objectius de l’activitat de la cooperatives: “Les conselleres” i “Consell’s corner”. 

“Les Conselleres “ oferiran el servei dirigit a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO que necessiti reforçar organització i hàbits d’estudi. També oferiran material escolar a preus molt econòmics

“Consell’s Corner” oferiran esmorzars tres dies a la setmana i el servei es repartirà en tres llocs diferents de l’institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>