Dibuix d’una galera al Museu Marítim

Redacció ___ [ 1r Batx. Artístic ]

Després d’haver assistit al musical Mar i Cel, i haver fet un article sobre l’obra, ens hem acostat al Museu Marítim per descobrir les galeres d’aquella època, comparar-les amb la nau de l’escenari del teatre Victòria, i comprovar l’evolució de les respectives naus.

Museu Marítim (1) Museu Marítim (2) Museu Marítim (3)

Museu Marítim (8) Museu Marítim (12) Museu Marítim (10)

L’Ismael, del departament educatiu del museu Marítim, ens ha fet una breu visita amb explicacions molt interessants. Després ha sigut el torn d’escollir una de les naus i fer-ne una interpretació al paper, o sigui, sense haver de reproduir fidedignement la seva estructura, però sí captant el seu esperit marítim i guerrer.

Museu Marítim (7) Museu Marítim (5) Museu Marítim (4)

Museu Marítim (13) Museu Marítim (15) Museu Marítim (6)

Museu Marítim (9) Museu Marítim (11) Museu Marítim (14)

L’activitat ens ha permès observar de primera mà detalls dels vaixells i similituds entre ells per imaginar-nos una mica més com devia ser conviure mesos en una galera. A més, aquesta sortida ha fet de colofó per tancar de forma brillant les activitats relacionades amb Mar i Cel.

Competències generals del batxillerat assolides amb aquesta activitat:

  • Competència en gestió i tractament de la informació
  • Competència en coneixement i interacció amb el món

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>