Guanyadors de la imatge del mes de novembre

Enhorabona als participants que van identificar la imatge del mes de novembre, i van donar resposta al concurs. La millor ha estat considerada la de Mireia Muñoz Zapater (2n batx):

Es tracta d’un retrat en blanc i negre en el qual podem veure la cara de tres dones. Aquesta imatge surt a la portada d’un llibre anomenat Vivas en su jardín, escrit per Dede Mirabal. El llibre tracta sobre les seves germanes, que van lluitar de forma clandestina contra Rafael Leónidas Trujillo, un dictador de la república Dominicana. Seguint el tema del llibre, és deduïble que les dones de la fotografia són les germanes de l’autora, Patria, Minerva i María Teresa, que van ser assassinades el 25 de novembre de 1960 per un sicari del dictador.
El 17 de desembre de 1999, l’Assemblea Nacional de les Nacions Unides va decidir que cada any, el 25 de novembre es celebraria el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència cap a la Dona, en honor a la data de la seva mort.

Enhorabona!

Els alumnes que han aconseguit amb èxit resoldre l’enigma són els següents:

Paula Balaguer Romero – 1r ESO
Sarah Herreros Garcia – 1r ESO
Julian Agustin Gonzalez Prieto – 1r ESO
Javier Sánchez Pérez – 1r ESO
Ivanna García Paredes – 1r ESO
Sergi Parera Muñoz – 1r ESO
Claudia Román Pobo – 3r ESO
Héctor Rodríguez Calvo – 4t ESO
Olga Clemente Molina – 4t ESO
Paula Sánchez – 4t ESO
Álvaro Navarro Galván – 4t ESO
Raquel Ramos Terribas – 4t ESO
Gerard Valls – 4t ESO
Mireia Muñoz Zapater – Postobligatòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>