Dones

comunitat.gifDones i literatura

Per tal d’acompanyar la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, des de la comissió de la biblioteca hem decidit organitzar una mostra de literatura escrita per dones.

En la següent presentació trobareu petits detalls del perquè les dones (i els que no ho som) hem de seguir lluitant per tal d’assolir la plena igualtat de drets.

Trobar coses sorprenents i, sobretot, indignants.

Més endavant, ja en l’apartat més directament lligat amb la literatura, podreu visitar alguns enllaços de pàgines web dedicades a dones escriptores (tant catalanes com d’altres literatures) i, per acabar, algunes recomanacions, que inclouen obres literàries amb firma femenina que hi ha a la vostra biblioteca d’aula.

Al bloc de la biblioteca, en l’apartat més directament lligat amb la literatura, podreu visitar alguns enllaços de pàgines web dedicades a dones escriptores (tant catalanes com d’altres literatures) i, per acabar, algunes recomanacions, que inclouen obres literàries amb firma femenina que hi ha a la vostra biblioteca d’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>