Carnaval a l’Institut

Ha arribat a l’Institut el senyor del carnaval, el rei Carnestoltes, amb tota la seva festa i disbauxa. Per això aquesta setmana ho celebrarem amb diferents actes que tot seguit us exposem i amb un horari especial que també us detallem.
D’entrada, i tenint en compte el període d’abstinència que s’enceta després de les festes de Carnaval, agafarem forces amb un bon esmorzar de truita amb pa amb tomàquet el dijous 23 de febrer. Aquest esmorzar, ofert per l’AMPA del centre, tindrà lloc durant el primer pati, que aquell dia serà una mica més llarg.
L’endemà, el divendres 24 de febrer, es faran tota una sèrie d’activitats lúdiques. Per aquest motiu, l’horari serà de 08.00 a 13.00 h. per a tot l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO tindran classe normal les dues primeres hores del matí; 3r i 4t d’ESO i postobligatòria, fins a la tercera. Després d’aquestes primeres hores de classe els grups d’ESO, en dos torns (1r i 2n a les 10.00, i 3r i 4t a les 11.30 h. aprox.), aniran a l’auditori Els Costals a participar en un concurs organitzat per un grup d’alumnes de batxillerat, que amb molta il·lusió i talent procuraran que passin una estona divertida. Els alumnes de les etapes postobligatòries estan també convidats a participar-hi a la segona franja.
Finalment, per descansar de tanta disbauxa, el dilluns 27 de febrer és dia festiu de lliure elecció de tots els centres escolars del municipi.
Esperem que gaudiu tots d’aquestes festes.

Molta rauxa!

mask-308850_640

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>