Tancament centre

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Si voleu venir a buscar llibres, llibretes o d’altres materials personals ho podeu fer aquesta tarda fins a les 18 h. En qualsevol cas estarem atents a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids (correu electrònic, Clickedu, pàgina web del centre, telèfon mòbil) amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.