PREMI PER AL TREBALL DE RECERCA DE L’ALBA QUIRÓS LÓPEZ

Premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves

A un article sobre el treball de recerca de batxillerat o cicles formatius fet el curs 2018/2019 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central. Convocat i dotat pel Centre d’Estudis del Bages amb 300 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció per dos anys a la revista Dovella per al professor tutor.

Atorgat a Alba Quirós López, de l’Institut Cal Gravat de Manresa (Tutor: Ovidi Cobacho Closa), pel treball Les dones artistes a Manresa (1930-1963). El jurat ha valorat l’anàlisi que fa de l’activitat artística de Manresa en un període concret i la visualització del paper de les dones artistes de Manresa que van assolir un protagonisme i vitalitat destacada. El treball n’investiga la participació en l’Exposició d’Artistes Manresans de la Festa Major, a partir de fonts documentals i el testimoni de diverses fonts orals.

Alba Quirós López (Barcelona 2002) va cursar el Batxillerat Humanístic-Social a l’Institut Cal Gravat de Manresa. Actualment és estudiant de 1r de Filologia Clàssica a la Universitat de Barcelona. Va obtenir el 4t premi dels Premis UB Santander, en la modalitat Geografia i Història, per Les dones artistes a Manresa (1930-1960).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>