Doble titulació batxiller i baccalauréat

El Batxibac (currículum mixte Batxillerat + Baccalaureat francés):

BatxiBac  Presentació Batxibac INS ARAN (CLICK)

És una modalitat de batxillerat que es fa cursant 1/3 de l’horari lectiu en llengua francesa. Quan s’acaba es pot obtenir la doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat, si s’aproven totes les matèries i se supera una prova externa.

Com s’organitza el Batxibac a l’Institut d’Aran?

Es pot fer tant el batxillerat científic i tecnològic, com el social i humanístic. En ambdós casos es fan en francés les matèries de llengua i literatura francesa, a més d’història d’Espanya i de França, filosofia i història de la filosofia. També el l’exposició del treball de recerca.

Estructura i distribució de matèries comuns, de modalitat i optatives al batxibac

bac1

bac2

Quines avantages té?

El Batxibac permet obtenir dos titulacions en dos anys (Batxillerat espanyol + Baccalaureat Francés). Permet accedir de manera directa a la Universitat espanyola i a la Universitat francesa, sempre i quan es superi la prova externa.

La proximitat de la Val d’Aran amb l’Estat Francés permet, a més, de gaudir de diferents activitats curriculars i acadèmiques en intercanvi amb diferents Lycées propers. 

Podeu tenir més informació del Batxibac en la web de la Xtec: http://www.xtec.cat/web/curriculum/batxillerat/baccalaureat

Share