Bastons solidaris per a la Marató de TV3

Des de l’Àrea de Visual i Plàstica, hem portat a terme el projecte anomenat “Bastons Solidaris”  lligat a la Marató de TV3 i Catràdio que enguany va tenir lloc el 15 de desembre de 2019 i que ha recaptat donatius per a la investigació de les Malalties Minoritàries.

Creiem que ha estat una bona manera d’implicar i conscienciar l’alumnat sobre la importància de la solidaritat, aquest sentiment de pertinença a un mateix conjunt i que fa palesa l’ajuda mútua per assolir tot tipus de reptes.

El projecte ha consistit en pintar bastons de castanyer, la meitat dels quals s’han venut per ajudar a la Marató. El projecte ha acabat amb una Caminada Popular que es va dur a terme l’1 de desembre des del parc de l’Estació tot passant per La Rovira. Tots els participants varen rebre una polsera obsequi de l’ajuntament i abans de la caminada l’AMPA  ens va oferir un bon esmorzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>