Mesures organitzatives al batxillerat d’acord amb les noves instruccions del govern

A partir d’aquest divendres, a Catalunya s’han aplicat unes noves mesures per procurar pal·liar l’evolució de la pandèmia. Aquestes mesures afecten diferents àmbits de la vida quotidiana, entre els quals hi ha l’àmbit educatiu.

Pel que fa a l’àmbit educatiu, les mesures es concreten a la resolució per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (29/10/2020), en el nou document del Departament de Salut (30/10/2020) i a en la infografia (30/10/2020) que adjuntem.

Arran d’aquesta nova situació i per acord de l’equip directiu reunit amb les coordinadores de batxillerat, s’ha elaborat el document que s’adjunta i que s’aplicarà a partir del proper dilluns, 2 de novembre de 2020. Aquesta informació s’ha comunicat avui dissabte 31 d’octubre a les famílies i als alumnes de batxillerat.

Aquestes mesures i el document que podeu consultar al final d’aquest text serà vigent de forma puntual i les anirem actualitzant, sempre que sigui necessari, d’acord amb les instruccions que rebem del Departament d’Educació i del Departament de Salut. Us anirem informant de totes les novetats.