Sortida Libera Natura

La jornada del 28 de febrer, dedicada a la neteja de brossa en una zona natural, Pi d’en Xandri i Can Caldés, ha estat memorable per moltes raons:

  1. La implicació de l’alumnat. Han entès que no anàvem només a netejar, sinó a preservar la biodiversitat.
  2. La conscienciació del greu problema que suposa la brossa deixada als espais naturals: no només afecta la fauna que viu en aquell ecosistema, sinó els animals de companyia que van a passejar per la zona.
  3. L’aprenentatge fet amb la Montserrat Pérez, educadora ambiental de Sant Quirze Natura, que ens ha guiat durant tot el matí i ens ha ensenyat a mirar l’entorn amb ulls d’algú que s’estima la natura.
  4. La contribució a fer ciència ciutadana. Érem 8 grups, només en 3 d’ells hem recollit: 30 kg. de plàstic, 45 kg. de vidre i 10 kg. de brossa no reciclable, cosa que fa pensar, perquè tot això estava en una zona natural…
  5. La coordinació feta amb la Glòria Arribas del Consorci del Parc Natural de Collserola, que ens va ajudar a trobar la zona on desenvolupar la jornada del projecte Libera Natura.
  6. La dedicació del professorat acompanyant, perquè hi han volgut participar des del minut zero i per la seva entrega en l’activitat. Gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta sortida. Repetirem, perquè el projecte bé s’ho val!

1rESO neteja espai natural: Pi Xandri-Can Caldés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>