Informe Tècnic sobre emissions radioelèctriques a l’institut.

El dia 2 de març de 2021, la “Jefatura provincial de inspección de telecomunicaciones de Tarragona”, a petició del centre, va realitzar  un “Informe Tècnic on es reflecteixen les mesures tècniques realitzades de las emissions radioelectriques”, tant a la tanca del centre com al seu interior. Annexem aquest estudi per si és d’interès.

A l’informe es reflecteix que es compleix amb allò que estableix el Real Decret 1066/2001, de 28 de setembre, malgrat estar envoltats en un radi entre 140 i 180 metres d’estacions de telefonía mòbil de Telefónica, Orange, Xfera i Vodafone amb servei LTE, GSM, DCS y UMTS; també a 140 m hi ha 5 emisoras de FM, i 10 emisoras de TDT.

D’altra banda, a 142 m hi ha un radar costaner que opera en freqüències superiors a 9 GHz que, amb l’equip de mesura dels tècnics, no es va poder mesurar la contribució d’aquesta instal·lació, tot i que els tècnics consideren queés residual per l’elevada directivitat del sistema radiant i la diferència de cota entre l’emplaçament de l’antena i l’institut (51 m).

Finalment, a l’interior de l’institut hi ha servei de WIFI, que pot operar en banda de 2.4 GHz. o de 5 GHz, i que tampoc supera el que marca el R.D. anteriorment esmentat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>