PROJECTE “TEATRE PER A LA IGUALTAT”

Per segon any consecutiu, l’Institut Català de la Dona ens dota d’un guió teatral relacionat amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. El projecte “Teatre per a la Igualtat” permet portar a escena obres que tenen com a objectiu crear cohesió en el centres i també potenciar el respecte vers el gènere femení. Marga Julià, directora de l’Escola Municipal del Teatre, ens proporciona el guió i també dedica 8h., repartides en diversos dies, per a guiar la representació.

El grup de teatre són alumnes de 3r d’ESO que realitzen l’optativa de Cultura Clàssica. És un projecte que es treballa durant el primer trimestre i es torna a representar per Sant jordi i també a la Roda de Teatre Infantil i Juvenil del Montsià.

Ahir es va representar l’obra a l’ASJ davant l’alcalde (Josep Caparrós), el director de l’institut (Paco Brunet), la consellera del Consell Comarcal d’Amposta i la representant de l’Institut Català de la Dona (Carme Valls).

Els alumnes van fer una actuació molt lluïda que tothom va aplaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>