MEETING WITH ITALY (eTwinning project: Cookture)

Malgrat la situació provocada pel Covid-19, el confinament i el consegüent tancament del nostre institut, l’alumnat de 4t ESO D ha seguit treballant amb ànims al nostre projecte eTwinning anomenat Cookture.

Avui hem fet una trobada amb els/les companys/es de Taranto, Itàlia per continuar amb les tasques del nostre projecte. Tot i les dificultats tècniques i el desafiament que això pot suposar de vegades, ha estat enriquidor i divertit. La setmana vinent repetirem i també s’uniran els/les companyes de Grècia que avui no han pogut assistir.

Moltes gràcies, una vegada més, a l’alumnat que no ha perdut les forces ni l’esperit de treball, a les famílies que us estan recolzant i a l’equip directiu del nostre centre per creure en aquests projectes i donar suport al professorat que els portem a terme. Sense vosaltres no seria possible!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>