IM-PERFECTES: EXPOSICIÓ D’ESTER BESOLÍ A LA BIBLIOTECA SJA

Dimarts 20 de novembre, l’alumnat de 3r d’ESO va visitar l’exposició IM-PERFECTES de la biblioteca Sebastià Juan Arbó de la nostra població en el marc del “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones”(25 de novembre).

Im-Perfectes compta amb el suport i la col·laboració de la Fundació Pere Mata, que ens aporta a cada xarrada dues professionals del món de la salut mental que informen dels greus problemes de benestar i salut que poden derivar de l’obsessió per tenir el cos estàndard que ens marca la moda.

Aquestes dues professionals, i mitjançant un audiovisual, fan entendre als grups d’estudiants com es genera i desenvolupa un trastorn de la conducta alimentària.

Aquí teniu l’enllaç on podeu consultar més detalls de l’exposició https://drive.google.com/file/d/1RkHYZiqecUq30M_yYdmRXDEhMQ8HsOwP/view?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>