DEFENSA PERSONAL FEMENINA

 

Juan José Penas Janovas

Entrenador nacional de nivell 1

Què és la defensa personal Femenina i autoprotecció de la dona? 

-La defensa personal Femenina aborda l’estudi físic, psicològic i estratègic de les capacitats pròpies de la Dona a l’hora d’enfrontar-se a situacions de defensa personal, en la realitat que viu a la societat actual.

-Son tècniques, d’aplicació senzilla i directa, per tal d’integrar respostes ràpides en cas  són al mateix temps una manera eficaç i entretinguda d’adquirir habilitats mentals, mentre es modela el cos i es manté en forma.

Una agressió que té per finalitat el robatori

Una agressió sexual

Una agressió derivada d’una discussió

 

Que puc aconseguir amb la defensa personal Femenina i autoprotecció de la dona.

Les classes, que combinen exercicis de condicionament físic amb tècniques d’autoprotecció.

Una opció perfecta per a sentir-te més segura, millorar la teva condició física i millorar la teva autoestima.

Qualsevol dona, no importa quina sigui la seva edat o condició física, pot aprendre, augmentant la sensació de control i seguretat.

La dona agredida es troba psíquicament indefensa i cedeix a la pressió amb facilitat. Per això, també t’ensenyaran com evitar el pànic, com mantenir la calma i quina actitud adoptar en cada situació.

També t’ensenyaran a utilitzar objectes de la teva vida quotidiana per defensar-te (paraigües, bossa, sabata …), a més de millorar la teva condició física per desenvolupar força muscular, agilitat i flexibilitat.

Grans beneficis:

Un augment considerable de la seguretat i de l’autoestima.

Una millora general de la forma física i corporal.

Practicar aquestes tècniques amb assiduïtat contribuirà al fet que qualsevol dona se senti més segura, més en forma físicament i, sobretot, ajudarà a incrementar l’autoestima personal.

Finalment, la força mental i l’autocontrol són de vital importància. Per descomptat, això no és gens fàcil, per això l’entrenament en tècniques d’autoprotecció és de gran ajuda.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>