Els alumnes Diego Queralt, Daniel Alonso Aguilar i Ivan Sánchez de CFGS d’Informàtica guanyen el concurs de Nadal de Programa-me

El dimecres 20 de desembre,  l’alumnat de cicles formatius d’informàtica del nostre centre va participar al concurs de Nadal del Programa-me, un concurs estatal de programació.

El guanyador va ser l’equip Vacíos Legales, del nostre institut, compost per Diego Queralt, Daniel Alonso Aguilar i Ivan Sánchez, del CFGS DAM, 2n curs. Va ser l’únic equip capaç de resoldre correctament 5 problemes. La veritat és que l’experiència va ser interessant, amb sis problemes inspirats en la saga de la Guerra de les Galàxies, però també una mica caòtica perquè els servidor online van caure diverses vegades i això va deslluir i dificultar la dinàmica de lliuraments i la concentració dels equips.

El nostre institut va participar amb un total d’onze equips, la majoria d’alumnes del CFGS DAM, 1r curs, i també amb alguns alumnes que, de manera particular, es van animar a participar pel seu compte, des de casa o al mateix institut.

Podeu veure la classificació final a:
i gaudir dels problemes, com per exemple:

i que estan disponibles a la web de www.aceptaelreto.com

Moltes felicitats a tots i el nostre agraïment als professors organitzadors; en Marc Albareda, l’Elena del Pozo i en Gregorio Santamaría.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>